Menunggu Kedatangan Gutsy Gibbon di rumah

Iseng ngecek ke shipit.ubuntu.com ternyata permintaan pre-order sudah di setujui walaupun dari 50CD yang saya minta hanya 8 yang disetujui dan telah di kirim… tinggal nunggu nih 4-6 minggu lagi… sambil nunggu cd datang 2 hari lagi siap siap unduh Gutsy Altern Rilis-nya

50 CDs requested on 2007-10-08. 8 CDs were approved and sent to the shipping company 17 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Comments

  1. Baru rilis tanggal 18 kok sudah bisa dikirim dari sekarang? Artinya daily build yg hari ini sudah final dong yah.

  2. kalo saya dapet jawaban ini…

    Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) has not been released yet, but we’ll record your request and send you the CDs as soon as that happens. Note that delivery will take from six to ten weeks once they are sent.